Over ons.

Wij zijn NB Parket. Sinds 1996 actief binnen de parkerbranche. Een familiebedrijf met een persoonlijke aanpak.

Wij zijn NB Parket en woonachtig in Eindhoven. Inmiddels hebben wij al meer dan 27 jaar ervaring binnen de parketbranche. Het bedrijf bestaat uit vader en zoon. Het vakmanschap en liefde voor parket is doorgegeven vanuit vader op zoon. Wij hebben door de jaren heen veel verschillende situaties meegemaakt omtrent parketvloeren. Hierdoor hebben wij erg veel kennis en genoeg vakkennis opgebouwd om elk project succesvol te voltooien. Daarbij hebben wij ook de opleiding allround parketteur afgerond waardoor wij ons gediplomeerd parketteur mogen noemen. Wij kunnen ook laminaat, PVC en parket vloeren plaatsen. Ons werkgebied is door heel Nederland.

Wij streven bij elke vloer naar het hoogst haalbare. Hierdoor hebben wij door de jaren heen een goede naam opgebouwd. Dit is ook te zien aan het aantal positieve reviews op Google en Marktplaats. Door het opleveren van mooie vloeren halen wij eer uit ons werk.

Wij maken geen gebruik van onderaannemers. Als u voor ons kiest, kiest u ook echt voor ons. Wij komen graag bij u langs om elkaar te leren kennen en u een passend advies te geven. Dit doen we geheel vrijblijvend. Wij nemen de tijd voor uw vragen en suggesties. Neem nu vrijblijvend contact op.