Houten vloer opschuren

Parket Opschuren

Wij zijn NB Parket en gespecialiseerd in het schuren en behandelen van alle soorten houten- en parketvloeren. Wij zijn een familiebedrijf dat bestaat uit vader en zoon. Door onze ervaring hebben wij door de jaren heen van alles gezien betreft versleten en vergeelde parketvloeren. Ons vak is om deze vloeren weer netjes en modern te maken.

Wat kost het schuren van een houten vloer?

Wij maken geen gebruik van onderaannemers en hebben geen fysieke winkel. Hierdoor kunnen wij onze diensten voor een erg scherpe prijs aanbieden.  Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij werken met all-in prijzen zonder onnodige toeslagen. Zodat het voor iedereen makkelijk en overzichtelijk blijft.

Houten vloer renoveren door gediplomeerde parketteurs!

Omdat wij de opleiding all-round parketteur hebben afgerond mogen wij onszelf gediplomeerd parketteur noemen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een goede naam opgebouwd binnen de regio. Wij hebben ons gespecialiseerd op het schuren van houten- en parketvloeren. Wij hebben meer dan 27 jaar ervaring binnen de parketbranche. Wij zijn trots op ons werk en laten dit graag zien. Bekijk nu onze reviews van Google.

Houten vloer opschuren en lakken of oliën?

Een houten vloer laten schuren en behandelen met olie of lak? Er zijn veel verschillende soorten behandelingen voor een parketvloer. Grofweg kunnen deze in twee soorten worden onderverdeeld, namelijk olie en parketlak. Met een olie behandeling krijgt de vloer een natuurlijke uitstraling. Bij olie is het ook mogelijk om de vloer een kleur te geven zoals White Wash of Grey Wash. Een houten vloer kan ook worden geschuurd en behandeld met parketlak. Een behandeling met parketlak is onderhoudsvriendelijk en kan tegen een stootje. Wij gebruiken alleen A-merken producten zoals 2 componenten olie en best geteste parketlakken met een lange levensduur. Klik op deze link voor afgeronde projecten. 

Uw parketvloer laten schuren en behandelen door NB Parket?

Om u een passend advies te kunnen geven, komen wij graag vrijblijvend bij u langs om de vloer te bekijken en alle opties te bespreken. Zo komen wij beide niet voor verrassingen te staan. Deze afspraak is geheel vrijblijvend. Wij kunnen ook een op maat gemaakte offerte voor u maken, zonder verrassingen achteraf. Wij werken met duidelijke all-in prijzen zonder onnodige toeslagen. Door onze goede service en directe communicatie met de klant krijgen wij een 9,6 op Trustoo Review platform! Daarmee staan wij op nummer 1 in de top 10 van beste parketteurs in regio Eindhoven! Hier zijn we erg trots op! Wij werken door heel Nederland.

Neem nu vrijblijvend contact op!

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op. Direct iemand spreken? Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag.

Direct iemand spreken?