Houten vloer opschuren

Parket Opschuren

Wij zijn NB Parket en gespecialiseerd in het schuren en behandelen van alle soorten houten- en parketvloeren. Wij zijn een familiebedrijf dat bestaat uit vader en zoon. Door onze ervaring hebben wij door de jaren heen van alles gezien betreft versleten en vergeelde parketvloeren. Ons vak is om deze vloeren weer netjes en modern te maken.

Wat kost het schuren van een houten vloer?

Wij maken geen gebruik van onderaannemers en hebben geen fysieke winkel. Hierdoor kunnen wij onze diensten voor een erg scherpe prijs aanbieden.  Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij werken met all-in prijzen zonder onnodige toeslagen. Zodat het voor iedereen makkelijk en overzichtelijk blijft.

Houten vloer renoveren door gediplomeerde parketteurs!

Omdat wij de opleiding all-round parketteur hebben afgerond mogen wij onszelf gediplomeerd parketteur noemen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een goede naam opgebouwd binnen de regio. Wij hebben ons gespecialiseerd op het schuren van houten- en parketvloeren. Wij hebben meer dan 27 jaar ervaring binnen de parketbranche. Wij zijn trots op ons werk en laten dit graag zien. Bekijk nu onze reviews van Google.

Marloes V
13. September, 2021.
Onze vloer ziet er weer helemaal super uit! Heel blij met het resultaat. Dankjulliewel!
Rob Jensen
28. Juli, 2021.
Wij willen NB Parket bedanken voor de goede service en prachtige vloer. We hadden fijn contact en ze namen tijd voor al onze vragen. We hadden niet verwacht dat de vloer zo mooi zou worden. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer ;). Groetjes Familie Jensen
Lizzy Groen
15. Juli, 2021.
Vloer is mooi geworden ook onderhoudsadvies erbij gekregen. Goede service!
Robbin
13. Juli, 2021.
Een tijd geleden hebben wij NB Parket ingeschakeld om onze parketvloer op te knappen, nadat deze bijna onherstelbaar leek te zijn. Dit hebben zij op heel korte termijn voor ons gedaan, met bijzonder mooi resultaat. Wij zijn er nog steeds heel blij mee!
BarryB
9. Juli, 2021.
Onze eiken vloer laten schuren en oliën door de mannen van NB Parket. Heel blij met het resultaat! Alle vlekken zijn eruit en de vloer ziet er weer uit als nieuw. Verder ook qua service een aanrader: duidelijke en snelle communicatie, all-in offerte, de mogelijkheid om verschillende kleuren te testen en we hebben uitgebreide info ontvangen over het onderhoud van de vloer. Daarnaast zijn het ook aardige kerels, die netjes werken!
Dion W
1. April, 2021.
Nick en Frens hebben mooi werk geleverd door onze eiken parketvloer volledig te schuren en vervolgens te bewerken met olie/wax. Daarnaast hebben ze ook plinten gelegd. Alles is netjes volgens afspraak gebeurd. Goede prijs/kwaliteit verhouding en daarnaast zijn het leuke en gezellige mannen om over de vloer te hebben ;). Ze hebben zelfs nog wat gratis advies en tips gegeven waardoor onze laminaatvloer boven er ook prachtig bij ligt. Zeker een aanrader!
Peter de Hurk
10. Maart, 2021.
Met verschillende parketbedrijven contact gehad en ook verschillende offertes ontvangen. Bij NB Parket meteen duidelijkheid met een all-in prijs en verder geen kosten. Hier kunnen veel andere parketbedrijven nog van leren.... Er zijn veel andere partijen waar er nog veel kosten bijkomen maar bij NB Parket niet. De heren van NB Parket zijn langs geweest voor een afspraak waarin we werden geadviseerd wat het beste is voor de vloer en situatie. Super aardig en duidelijk in communicatie. Vervolgens een offerte gekregen zonder verrassingen, ook niet achteraf op de factuur. Een scherpe prijs voor een perfect resultaat. Ze hebben veel ervaring en denken met je mee. De vloer ziet er weer als nieuw uit met een schitterende white wash tint. Erg mooi. Daarna was het niet alleen de deur dicht trekken van NB Parket maar we kregen ook de nodige nazorg. Een duidelijk mail met hoe we de vloer het beste konden onderhouden. Na enkele weken was er door eigen toedoen wat verf op de grond gekomen. Toen heb ik contact gezocht met Nick en dezelfde week stonden ze al op de stoep om het op te lossen, zonder extra kosten. Service van de zaak dus. Super! Bedankt heren voor het vakwerk wat jullie hebben geleverd. Gr. Peter
Matthieu
2. Maart, 2021.
Super ervaring gehad met Nick en zijn fam. Vakkundige professionals die onze oude vloer weer als nieuw hebben gemaakt. Ze geven veel tips over onderhoud en dergelijke. Daarnaast zijn ze ook nog super flexibel, echt een aanrader!!
Ben Wouters
20. Februari, 2021.
Deze vakmannen hebben de houten vloer van ons huis tip top in orde gemaakt. Ze hebben de plinten netjes afgeplakt en hadden veel kennis en geduld bij het kiezen van de kleur. Daarnaast nog duidelijk advies over wat wel en niet kan en hoe je de vloer moet onderhouden. Na 3 weken zijn we nog steeds zeer tevreden de look van de vloer.

Houten vloer opschuren en lakken of oliën?

Een houten vloer laten schuren en behandelen met olie of lak? Er zijn veel verschillende soorten behandelingen voor een parketvloer. Grofweg kunnen deze in twee soorten worden onderverdeeld, namelijk olie en parketlak. Met een olie behandeling krijgt de vloer een natuurlijke uitstraling. Bij olie is het ook mogelijk om de vloer een kleur te geven zoals White Wash of Grey Wash. Een houten vloer kan ook worden geschuurd en behandeld met parketlak. Een behandeling met parketlak is onderhoudsvriendelijk en kan tegen een stootje. Wij gebruiken alleen A-merken producten zoals 2 componenten olie en best geteste parketlakken met een lange levensduur. Klik op deze link voor afgeronde projecten. 

Uw parketvloer laten schuren en behandelen door NB Parket?

Om u een passend advies te kunnen geven, komen wij graag vrijblijvend bij u langs om de vloer te bekijken en alle opties te bespreken. Zo komen wij beide niet voor verrassingen te staan. Deze afspraak is geheel vrijblijvend. Wij kunnen ook een op maat gemaakte offerte voor u maken, zonder verrassingen achteraf. Wij werken met duidelijke all-in prijzen zonder onnodige toeslagen. Door onze goede service en directe communicatie met de klant krijgen wij een 9,6 op Trustoo Review platform! Daarmee staan wij op nummer 1 in de top 10 van beste parketteurs in regio Eindhoven! Hier zijn we erg trots op! Wij werken door heel Nederland.

Neem nu vrijblijvend contact op!

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op. Direct iemand spreken? Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag.

Direct iemand spreken?