Houten Vloer Schuren en Behandelen

Uw houten vloer laten renoreven door NB Parket. Wij zijn een familiebedrijf bestaande uit vader en zoon. Inmiddels zijn wij al meer dan 27 jaar actief binnen de parketbranche. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd. Omdat wij de opleiding allround parketteurs hebben afgerond mogen wij ons ons gediplomeerd parketteurs noemen. Wij zijn gespcialiseerd in het opschuren en behandelen met olie/lak van alle soorten houten vloeren.

Parket Opschuren

Wij zijn NB Parket en gespecialiseerd in het schuren en behandelen van alle soorten houten- en parketvloeren. Wij zijn een familiebedrijf dat bestaat uit vader en zoon. Door onze ervaring hebben wij door de jaren heen van alles gezien betreft versleten en vergeelde parketvloeren. Ons vak is om deze vloeren weer netjes en modern te maken.

Wat kost het schuren van een houten vloer?

Onze diensten worden aangeboden tegen een zeer concurrerende prijs omdat we geen gebruik maken van onderaannemers en geen fysieke winkel hebben. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. We werken met all-in prijzen, zonder extra toeslagen, om het voor iedereen gemakkelijk en overzichtelijk te houden.

Houten vloer renoveren door gediplomeerde parketteurs!

Omdat wij de opleiding all-round parketteur hebben afgerond mogen wij onszelf gediplomeerd parketteur noemen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een goede naam opgebouwd binnen de regio. Wij hebben ons gespecialiseerd op het schuren van houten- en parketvloeren. Wij hebben meer dan 27 jaar ervaring binnen de parketbranche. Wij zijn trots op ons werk en laten dit graag zien. Bekijk nu onze reviews van Google.

Annemieke Brouwers
25. Maart, 2023.
Mijn zwaar versleten grenen vloer is toppie opgeknapt door deze mannen! Vakwerk. Blij mee!
Carmen Tse
6. Februari, 2023.
Prima vloer gelegd, zeer tevreden.
Maurice Swinkels
16. Januari, 2023.
Erg tevreden met schuren en oliën van onze houten vloer. Duidelijke uitleg en goede service!
Peter Calkhoven
4. Januari, 2023.
De heren van NB Parket hebben onze beukenvloer (woonkamer, keuken en hal) geschuurd en in de olie + wax gezet. Het resultaat is prachtig, klasse-werk door echte professionals! Ze hebben stevig doorgewerkt, ze lieten ons huis netjes achter, en -ook best prettig- ze zijn heel vriendelijk. Ze geven tips en advies voor het onderhoud, en mocht je toch nog vragen hebben dan kan je ze altijd ff bereiken. Kortom, we zijn heel tevreden, een echte aanrader!
Janneke Spoormakers
2. Januari, 2023.
In juli is onze vloer opnieuw geschuurd en gecoat. Tot op heden heel blij mee! Ook wordt je goed geïnstrueerd over hoe de vloer dient te worden behandeld en hoe het het best schoon kan worden gemaakt. Al met al top!
Ruud Flachs
2. Januari, 2023.
Ik ben zeer tevreden, mijn verwachtingen waren overtroffen. De vloer zag er weer nieuw uit. Het communiceren met hen was prima: afspraken perfect nagekomen. Goed advies, netjes en een goede prijs.
Paul Barth
10. Juni, 2022.
Vaklieden zonder praatjes. Komen hun afspraken goed na en leveren een goed resultaat en geven goede adviezen na behandeling van de vloer.
CAJ Raaijmakers
16. November, 2021.
De communicatie met NB parket is ronduit goed. Komen op de afgesproken tijd en leveren GOED werk. Je krijgt een uitgebreid onderhoudadvies. Naderhand bleek dat er nog wat bijgewerkt moest worden. Dat is binnen korte tijd perfect uitgevoerd. Kortom . . . dit bedrijf bevelen wij van harte aan.

Houten vloer opschuren en lakken of oliën?

Een houten vloer laten schuren en behandelen met olie of lak? Er zijn veel verschillende soorten behandelingen voor een parketvloer. Grofweg kunnen deze in twee soorten worden onderverdeeld, namelijk olie en parketlak. Met een olie behandeling krijgt de vloer een natuurlijke uitstraling. Bij olie is het ook mogelijk om de vloer een kleur te geven zoals White Wash of Grey Wash. Een houten vloer kan ook worden geschuurd en behandeld met parketlak. Een behandeling met parketlak is onderhoudsvriendelijk en kan tegen een stootje. Wij gebruiken alleen A-merken producten zoals 2 componenten olie en best geteste parketlakken met een lange levensduur. Klik op deze link voor afgeronde projecten. 

Uw parketvloer laten schuren en behandelen door NB Parket?

Om u een passend advies te kunnen geven, komen wij graag vrijblijvend bij u langs om de vloer te bekijken en alle opties te bespreken. Zo komen wij beide niet voor verrassingen te staan. Deze afspraak is geheel vrijblijvend. Wij kunnen ook een op maat gemaakte offerte voor u maken, zonder verrassingen achteraf. Wij werken met duidelijke all-in prijzen zonder onnodige toeslagen. Door onze goede service en directe communicatie met de klant krijgen wij een 9,6 op Trustoo Review platform! Daarmee staan wij op nummer 1 in de top 10 van beste parketteurs in regio Eindhoven! Hier zijn we erg trots op! Wij werken door heel Nederland.

trusto score nb parket

Neem nu vrijblijvend contact op!

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op. Direct iemand spreken? Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag.

Direct iemand spreken?