De renovatie vakkundig en professioneel uitgevoerd

Wij snappen dat een renovatie van een parketvloer veel vragen met zich meebrengen. Daarom doen wij graag een voorcontrole bij u thuis, op locatie. Dit doen wij mede om wederzijdse verrassingen te voorkomen. Tijdens deze voorcontrole inspecteren wij de vloer en beantwoorden wij al uw vragen. Wij kunnen op deze manier een passend advies geven aan u wat de mogelijkheden zijn. Deze voorcontrole is geheel vrijblijvend en brengt verder geen kosten met zich mee. Graag leggen wij u het proces uit in 5 simpele stappen. Mocht er iets toch niet helemaal duidelijk zijn, neem dan contact op.

1. Contact.

De eerste stap is om in contact te komen met elkaar. Dit is mogelijk via verschillende manieren. Wij zijn bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.  Klik op de button hieronder om direct in contact te komen via WhatsApp.

2. Voorcontrole.

Zoals eerder benoemd willen wij wederzijdse verrassingen voorkomen. Daarom maken wij gebruik van een vrijblijvende voorcontrole. Tijdens deze afspraak kunnen we elkaar leren kennen en de wensen en behoeftes met elkaar afstemmen. Wij inspecteren de vloer en nemen de  mogelijkheden met u door. Mocht u een huis kopen en nog niet direct een afspraak kunnen inplannen voor de voorcontrole omdat de huidige bewoner nog hier woont. Dan kunnen we een voorcontrole inplannen zodra u de sleutels heeft. Wij kunnen ook in veel gevallen een passend advies geven aan de hand van foto’s.

3. Datum prikken.

Als u een weloverwogen keuze heeft gemaakt en ervoor kiest om uw parketvloer door ons te laten schuren, gaan we een datum inplannen. Dit gaat altijd in overleg.

4. Aan de slag.

Wij starten onze werkdag om 08:00 op locatie, tenzij anders aangegeven. Er mag niks meer op de vloer staan. Wij schuren stofarm, hierdoor komt er weinig stof vrij. Zodra wij de vloer kaal hebben geschuurd kunnen wij samen met u de nieuwe kleur bepalen voor de vloer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een White Wash kleur.

5. Afronden.

Zodra uw vloer klaar is en weer is voorzien van een nieuwe olie- of lak laag mag u 24 uur niet op de vloer komen. Betaling is bij ons achteraf alleen wanneer u helemaal tevreden bent. Wij sturen altijd een passend onderhoudsadvies mee.

Plan nu uw vrijblijvende voorcontrole in.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.